Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Saturday, 7 April 2012

Rindu Eva ♥

Assalammualaikum






Tadi malam kan, kita mesej dengan member baik kita, Eva :') Nama penuh dia Eva Natasha Ariayana Kita baru je dapat number dia, kita pun tak sangka dia nak bagi number dia dekat kita.. kita ingatkan dia marah kita lagi -,-
Banyak benda kitorang mesej malam tadi, dia kata dia kalah pertandingan Pidato, tu lah, ni lah.. Kesian beliau :p Haritu masa dia call, dia yang bagi semangat dekat kita (sebab time tu kita nak mintak "B" dengan MyBoo) Kalau kau ada sebelah aku, mesti kau lempang lempang aku kan va :')

Now dia dekat Terengganu, dia belajar dekat sana..sebab dia kata dekat KL takboleh focus kalau belajar..(YEKE?) -,- yelah kot? Budak pandai kan :D Dah abaikan soal tu, sekarang kita nak cerita yang kita rinduuuuuu dia..
Serious, rindu dia sangat! Urghh! Tahun lepas dia selalu tidur rumah kita, tidur bilik kita yang bersepah dengan baju tu :D Dia selalu test baju kita (Kau dahlah gemok! Habis baju seluar aku dah longgar!) HEHE!
selalu dia masak maggi sorang sorang dekat dapur (Kita duk tengok tv, hihi :P) Kita ingat lagi, time dia masak maggi goreng, maggi dia kering and garam tak hancur..GILA TAK SEDAP! tapi makan habis jugak :P HAHA!

Lepastu, kitorang selalu bergosip malam malam, adaaaa je benda kitorang nak bergosip.. pasal tu lah, pasal ni lah..blablablabla..~ Tapi serious BEST! Sebab Eva jenis yang akan focus kalau orang tengah bercerita, dia bagi perhatian betul (Tapi kekadang dia ada jugak buat muka simpsons -,-) Hehe :D Lepas tu kalau malam malam kitorang tak tidur, nanti papa bawak pergi minum dekat mapley.. And setiap malam dia onl, webcam dengan ex dia :) Lepas tu kalau kita menangis sebab rindu someone ke, mesti dia peluk kita and tenangkan kita.. Dia sedaya upaya bagi kita semangat.. dia tenangkan kita sampai kita tertidur :') Ya Allah, best nya masa tu..~
Bulan may ni Eva kata dia nak balik KL, Ya Allah, kita happy betul! Boleh lah hang dengan Si Pereka Fesyen tu (Eva bagus kalau pasal pakaian) -,- Haha! rindu dia rindu dia!



Akhir Kata - Evaaaaa! Aku rindu kau! Tadi malam masa mesej, kau cakap yang kau benci and dah takboleh percayakan member kita yang lagi sorang tu kan? Hmm, sabar lah va, dia tetap KAWAN kita jugak :')
Melovesyou Muhammad+Eva Natasha


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Thursday, 5 April 2012

01/ 04 /11 ♥

Assalammualaikum Stalker



Lama sudah tak post something dekat blog ni kan? Lama kan? Kan kan? (Kay sabar :P)
Kita pun tak tahu kenapa dah lama tak post something dekat blog, maybe sebab malas nak menaip kot? Yelah, bukak Facebook menaip, bukak Twitter menaip.. Sampai nak bukak blog pun rasa malas je -,- Dah lupakan pasal MALAS MENAIP TU! Now kita nak cerita time kita date kali ketiga dengan MyBoo ;)


Kali ketiga punya date ni, lain macam sikit.. Memang agak mencabar sebab kita tak pakai phone -,- So dia call number adik kita je.. Lepas tu bila dah sampai, kita salam dia apa semua, dia bagitahu yang dia datang Setapak jalan kaki (Dari train sri rampai, boleh tahan lah jauh)  -,- Fhuh! Terus kita gelabah, alamakkk, asal lah dia ni.. Kesian gila kot dekat dia :'/ Sebenarnya time jumpa tu dia tak berapa selesa sikit, sebab kita bawak AmyRuhana (Yelah, dia dengan Amy mana ngam -,-). So kita cakap cuba biasa kan diri, and dia cuba :D


Memula lepak lepak je dekat medan sri rampai, lepas tu saya dah kebulur sebab tak makan.. Saya ajak dia pergi foodcourt desa rejang nak melantak :D Sambil-2 tu bawak dia pusing dekat kawasan rumah kita yang berbelit belit tu -,- hehe! And kita tunjuk sekali mana satu rumah kita :]

Bila dah sampai foodcourt, Sekali makcik tu cakap makanan dekat kedai dia, pukul 6 baru ada -,- Kay agak frust disitu ...~ Terus hilang mood nak makan.. Kita order air je and duduk borak dengan MyBoo (Time ni Amy balik makan kejap) .. Time duduk borak dengan dia tu, ada satu perangai dia yang kita TakSuka+Suka, dia suka tenung muka kita.. MALU AR! (Tutup muka), lepas tu kita tolak muka dia :D HAHA! padan mukaaaaaaaaaa :P Lepastu, masa tengah berlawan dengan dia, macam mana ntah air yang kita pegang tu boleh tumpah (time ni Amy dah sampai) -,- dah lah baju putih, kotor terus baju kita -,- terus membebel suruh dia pi amek tisu.. Masa kita tengah basahkan tisu dekat sinki kan, kita tinggalkan MyBoo dengan AmyRuhana duduk berdua dekat meja, time tu kita nampak kannnnnn, MyBoo tenung je muka Amy :P HAHA! Kantoiiiii! Tapi kita diam je, sebab taknak bagi dia segan :P Lepas tu kita borak borak je dengan Amy, sebab MyBoo dah start diam -,- (Dia segan sebab Amy ada).. so kita ajak diorang pergi tasik sri rampai balik :]



Dah sampai tasik, cari port nak duduk.. Sekali nampak ada batu besar, YEAYY :D duduk lah sepasang couple di atas batu -,- Amy pulak duduk atas rumput, haha, sorry kawan :P (Masa ni MyBoo and Amy dah mula borak sikit sikit.)
Tengah-2 lepak tu, ada 3 orang budak dalam linkungan umur 5/6 tahun macam tu.. 2 Lelaki sorang Perempuan.. diorang tengah main, tetiba diorang gaduh, yang laki tu tolak perempuan tu masuk tasik..
 Ya Allah! Terkejut kita dekat situ -,- Kita jerit "AMY! Tolong budak tu!", tapi AmyRuhana buat bodoh je macam takda apa yang jadi -,- last last budak perempuan  tu bangun sendiri, lepas tu nangis-2, kesian, dah lah basah :( (Okay time ni kitorang dah gelak terbahak bahak dah, apa yang lawak ntah, patut nya kesian -,-) .. MyBoo pulak tak berenti gelak, dia kata budak laki tu tak gentleman langsung :D HEHE....

Lepas tu time kitorang tengah duduk relax, ada pulak perempuan pakai baju Superman, perempuan tu macam sebaya AmyRuhana lah.. Saya suruh lah MyBoo suitt suitt budak tu.. dan dia pun SUITTTT.. Tapi perempuan tu tak pandang pun -,- chis! Sekali perempuan tu datang dekat dengan kitorang, terus tonggeng dia punya "Pungkoq" depan kita and MyBoo -,- Konon-2 macam dia tengah nak tangkap ikan lah.. Wadehel? Tangkap ikan guna cawan plastik? Apakah?! Terus kita cakap kuat kuat, "Pe bende ntah tonggeng-2 bontot!".. yang Amy pulak jerit, "Cover sikit woi!".. HAHA! Gangster tu :P Tapi perempuan tu bukan amek kesah pun, dia tetap menonggeng nonggeng kan bontot nya sampai nampak spender -,- terus kita ajak MyBoo pusing ke belakang, hadap jalan raya.. Baru lah tak nampak kan? :] TAPI KITA SALAH..
Bila kita pusing ke belakang, perempuan tu pun ubah tempat, dia pun ikut pusing jugak..EEII! Kita rasa macam nak lempang je muka dia -,- last last buat tak tahu je ..~

Time duduk berdua dengan MyBoo (Time ni Amy dah balik, tapi dekat tasik tu ramai orang okay -,-), kita batuk, berdehem..keluar darah -,- (act dari 1st lepak lagi dah keluar darah, konon-2 taknak tunjuk dekat diorang, tu yang telan balik darah tu -,-) Fhuh! Automatik MyBoo gelabah puyuh, terus dia ajak pergi sinki.. and dah sampai sinki, kita batuk lagi.. keluar darah lagi :'/ Aduhh, serba salah gila kot tengok reaksi MyBoo yang tak biasa tu. memang serba salah sangat! Yelah, kita dah biasa, tapi orang lain tak biasa..~.. Dah jadi macam tu, terus kita suruh dia balik... Time nak tunggu bas tu, bas pulak tak muncul muncul,sampai nak maghrib -,- last last naik teksi je :D Heheh.. (Time tengah tunggu bas tu takboleh cerita, sebab ada kisah MyBoo gelabah tak tentu pasal :D and ada cerita yang terlalu sweet untuk di cerita :D HAHA!).. Bila dia dah naik teksi, cerita ini pun dah Tamat,,~


Akhir Kata - Time ni kita rasa macam-2 perasaan.. Sweet ada, Best ada, Sedih ada :') Complete!
And for you Boo, terima kasih untuk segala galanya.. InsyaAllah,  Saya akan ingat semua tentang kita sayang :*
Iloveyou Muhammad Abdullah ♥