Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Tuesday, 28 February 2012

Budak Comel ♥

Assalammualaikum Stalker





Heyy blog :'] lama tak bukak awak kan ? HEE'~
btw kita nak cerita pasal Budak Comel sorang ni , ala yang gambar dia dekat atas ni lerw ? dia bakal Adik Ipar kita lah xD haha ! berangan je tahu kita ni .. Dia adik MyBoo lah :] nama dia Luqman Hakim ..
kita geram gila kot dekat adik-2 dia , sebab semua comel and cantik belaka , fhuh !  serious tak tipu .. baru-2 ni MyBoo ada tag dekat kita satu gambar adik lelaki dia , then bila kita tengok je gambar tu , mata kita terus tak berkelip , sebab ? sebab adik dia lagi handsome+comel dari abang dia xP serious ! dalam hati kita terus kata "comel nye lahai budak ni :*"..  sebenarnya dia tag 2 gambar time tu , satu lagi gambar adik perempuan dia yang bongsu , lagi jambu kot muka adik dia yang bongsu tu :* cuma gambar tu blur sikit so malas lah masuk blog -,-

bercerita pasal si Luqman Hakim budak comel ni , dia ada satu fobia tau , fobia yang menjadikan ia satu point untuk MyBoo kita takut-2 kan si Luqman ni ... Luqman ni pantang sebut pasal SUNAT , nanti dia jadi takut then lari and cakap  "taknak la (dengan suara comel dia tu)".. HEHE !
comel je kan ? macam abanglong dia  *MyBoo kita laa siapa lagi* hehe xD kalau tengah gayut kan , MyBoo selalu laa mengusik dia .. contoh kalau masa kitorang tengah-2 cakap tu and then Luqman lalu , mesti MyBoo cakap "Luqmannnnnnnn , sunat nak ? potong Luqman punya *sensor*)" , haha , kita gelak-2 je dengan MyBoo , memang time tu kelakar gila xD
 tapi semua adik-2 dia memang comel-2 !  geram kita macam nak cium-2 je .. hewhew :p hope nanti bila kita nak keluar dengan MyBoo ,  dia bawak lah si Luqman yang Handsome+Comel ni , Amin .


Akhir Kata - And for you MyBoo , don't worry lah , bagi saya awak tetap yang tercomel terhandsome tau tau :* jangan jealous lagi tau ? jangan bantai si Luqman tu pulak tau xD 
AlwaysLovesYou Muhammad

Thursday, 23 February 2012

Sorry :'/

Assalammualaikum Stalker

Hurm...kita tetibe rasa Bersalah/Frust laa .. Sebab ? haihh , sebabnya macam ni .. tadi malam kita tertidur , then MyBoo call , time tu phone dekat anak buah kita yang umur setahun tu (Amani) .. then macam-2 laa Amani buat dengan phone kita tu , hantar mesej merapu dekat ExBoyfie kita laa , call orang sana sini -,- *Haiya , pandai betul anak aku ni* ... then time MyBoo call dia lah tukang angkat , tukang letak , and memacam lah .. bila kita bangun tidur je , tengok-2 ada misscall and text from MyBoo , text tu bunyinya macam ni "smpai hati sayang tak angkat, atleast mcg la bgtw nape x angkat, ni diam je.. Bie buat ape syg? :'/" .. Atoto ! sedih nye awak sayang ! kita bukan sengaja taknak angkat , kita tidur lah sayang :'] kesian awak kan ? dah laa jarang-2 je boleh cakap and text .. saya pulak pergi tidur , isk :'/ bersalahnya rasaaaaaaaaaaa !


Akhir Kata - awak ! saya mintak maaf ! awak tau je laa Amani tu macam mana kan ? takpe erk , nanti saya cubit dia sampai dia menangis tau :D awak maafkan saya tau tau ? :*
I love you Jokey


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tuesday, 21 February 2012

Mimpi MyBoo ♥

Assalammualaikum Stalker

Semalam kan , kita mimpi pasal Boyfie kita laa :'] mimpi tu sweetttttt gilo ! tapi ending mimpi tu buat kita menangis .. huh . nak tau mimpi tu macam mana ? okay kita cerita erk .

Mimpi tu memula kita keluar dengan MyBoo , jalan-2 ,  pergi makan , tengok wayang , lalu karaoke *lalu je tau sebab tahu suara tak sedap , HAHA* , and memacam lagi lah , sebab kita tak ingat sangat pasal mimpi tu :D kayy pelupa -,- masa tengah makan tu , ada makcik kita tengah borak sama , and makcik cakap MyBoo comel ^^ agak bangga disitu .. huahua ! .. lepas tu tetibe MyBoo kiss pipi kita , kita terkejut and terus cakap " awak dah kenapa bie ?" , lepas tu dia jawap "bukan selalu kan sayang ^^" .. selamba kan dia ? padahal realiti dia ni dah laa pemalu :p hihi ..okay lepas dah jalan-2 tu semua kan , kita nak balik lah .. tengah-2 tunggu train , tetiba MyBoo penampar kita :'/ macam takda sebab tau ? lepas tu kita menangis lah..and terus terjaga ... haihh , sedar-2 je air mata dah meleleh dah dekat pipi .. huuu ! lepas kita mimpi tu kan , kita mengadu dekat dia tau malam tu..lepas tu dia kata "InsyaAllah semua yang sayang mimpi tu akan jadi kenyataan , kecuali part bie tampar sayang..tu takkan pernah jadi" .. hihi , terus kita senyum balik , ily lah bie :* (tapi part awak peluk saya tu , saya taknak terjadi , kalau jadi saya kick awak !) .. hihi , kita kalau dah mengadu dekat dia , memang automatik perangai kasar kita hilang and terus jadi manja .. tak tau lah , maybe sebab dia pun buat suara ala-2 menggedik gitu kottt ? :p ehehehe sorry sayang kita gurau je :*


Akhir Kata - tadi malam memang Feeling sangat-2 mengadu dekat awak .. macam-2 kan saya mengadu ? sakit kaki lah , mimpi menangis- lah , apa lah , itu lah .. hihi sorry tau kalau kita asyik membebel je ;) tapi memang awak betul-2 buat kita rasa bahagia je gayut dengan awak tadi malam .. ye lah bukan senang nak call and borak-2 dengan awak  , dapat cakap kejap pun jadi lah kan sayang ? Terima Kasih banyak-2 buat kita gelak dalam keadaan sakit-2 malam tadi .. saya hargai sangat-2 .. kayy nah hadiah Muahhh Muahh :*
Mealwaysloveyou Muhammad

Sakit -_-

Assalammualaikum Stalker

 Awok semua nampak tak title di atas ? oh of course lah nampak kan kalau tak macam mana nak baca entri ni .hurm , act sebenarnya Aleen Rukawa tergelincir dekat toilet :'/
 sebenarnya nak buat amal jariah sikit .. nak tolong kakak ipar buang air yang keladak dekat besen , sebab kelmarin Setapak Jaya takda air , so bila air dah ada balik , air dia jadi keladak sikit .. kayy tau tu kan ?  haa , nak dijadikan cerita (tak payah dijadikan , dah jadi dah pun) , air keladak yang macam air longkang tu pun dah penuh dekat besen , so kita nak buang laa sebab anak buah kita nak mandi .. kita nak ganti laa dengan air bersih .. tengah cedok-2 air tu nak buang , kaki kita tergelincincir and terus termasuk jamban -,- *kayy kita sabar je sebab kaki dah masuk tempat taik* , kepala pulak terhantuk dekat tempat yang tajam-2 tu .. ADUH ! poning den -,-
bila bangun tak perasan ada darah dekat kepala , sambung laa buat kerja balik .. then tetiba rasa pedih dekat tumit kaki , tengok-2 dah koyak besar dah sebab terkena tempat lubang tajam-2 tu :'/ MUMMY ! terus keluar toilet cari papa laa kan .. then masa papa ubatkan kaki kita , kita perasan kepala kita dah basah and rasa nak pitam .. rupanya darah .. aduh duhh , sedap nyaaaaaaaa ~.~ kita pun ambik phone then terus mesej MyBoo , tak kira lah dia balas ke tidak , nak mesej jugak ! then lepas tu dia buat callmeback , kita call and terus mengadu dekat dia .. time kita mengadu tu boleh pulak dia nyanyi lagu Rain Over Me ? kita marah lah dia , then dia kata "Sayang jangan laa cite bende-2 ngeri macam tu , bie takut laa" .. huh , tahu pun takut -,- then dia buat kita gelak ^^ kita yang tengah sakit pun boleh gelak-2 macam orang gila .. HEE'~ pandai awak ambik hati saya kan , terima kasih awok :*

Akhir Kata - Fhuhhh , terkejut jugak apa yang jadi harini , kaki koyak besar pulak tu , sedap laa ^^ HEE'` , terima kasih dekat MyBoo sebab tolong tenangkan kita yang tengah sewel tadi ._.
Melovesyousomuchhhhhhhhh Sayang

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Sunday, 19 February 2012

Sayang , kita rindu awak :'/

Assalammualaikum

Heyy "MrJokey" :]
awak , kita rindu awak tersangat laa :'] saya tau kita dah tak boleh contact macam biasa . saya terima hakikat tu awak. Awak mesti rindu saya jugak kan ? Jyeah , saya tahu tu (Y) saya terkejut sangat bila awak bagitau saya pasal benda malam tu...saya tak sangka pulak ayah awak dengar kita bergayut :'/ salah saya kan sayang sebab call awak pagi tu ? sejak kantoi dengan ayah awak yang kita gayut pagi-2 tu , kita terus tak boleh mesej and call macam biasa kan ? sedih la saya tahu , tapi saya sabar sekarang :'] sebab saya pegang kuat prinsip saya demi awak. Hope awak tak lupa apa yang selama ni saya ceramah bagai dekat awak tau sayang , Hope awak tak lupa yang awak dah ada GIRLFRIEND , Hope awak ingat apa yang kita janji tuuuu , tau tau :']
saya takut 1 je dengan awak ni , saya takut tengah kita jarang contact ni , awak bosan then awak cari girl lain . cukup lah awak dah pernah game saya tau ? jangan lah buat lagi :'/ saya tak sanggup lah kena tipu je -,- hurm ! saya dapat tahu awak game saya lagi , saya hantar lintah dekat rumah awak , awak takut lintah kan kan, HEE' ~ Bie , kita rindu awak gilo ni -,- bila saya mesej awak tak balas , bila awak mesej saya pulak tak balas. bila saya call awak tak angkat , so saya kena laa tunggu sampai awak call kan ? hurm , time tu rasa feeling gila oh gayut dengan awak :'] so sweet :*


Boo , kita harap awak tak kena marah-2 dengan ayah lagi tau ? kita sayang awak and kita taknak awak kena marah..awak dah lah lembik , kang awak menangis , hehe :'p
Melovesyousomuch Sayang ♥ missyou Boo :']

Kenduri + Meet MyBoo ♥

Assalammualaikum Stalker ♥

13/02/2012 , ni tarikh bermakna bagi kita tau ^^ (dah set dalam phone :p)

HEE' .. masa haritu aku kena tolong kenduri Makcik angkat aku , sebenarnya dia tu Makcik kepada KhairulFaizie , boyfie si AmyRuhana ;) dia kahwin , so aku kena tolong bagi godybag dekat tetamu ;] memang penat laa cerita dia kan ? member sebelah kanan dok tolong jugak ,
tapi dia untung laa ada Boyfie dekat sebelah -,- AmyRuhana pun sama untung jugak , sebab KhairulFaizie dia tu dekat sebelah dia jugak dok tolong isi air dalam gelas..
AKU ? aku dok buat keje sorang-2 sambil teringat MyBoo yang tengah seronok berSHOPPING dekat sungei wang -,-
kelakar lah kan cerita dia -,- mula-2 nak ajak MyBoo pergi kenduri tu , tapi AmyRuhana tak bagi sebab ada masalah sikit...masalah apa ? nak tau ?
hah masalah nya TETTTTT (sensor) ~ haha padan muka :p
ada lah kan masalah dia , KhairulFaizie bagi je ajak MyBoo , tapi AmyRuhana yang kureng sikit :) okay takpe lah , lupakan pasal tu .


then tengah bagi-2 godybag dekat orang , aku terpandang sorang pakcik ni..
dalam hati MACAM KENAL , tapi abaikan lah takut tersalah orang pulak kan...lepastu terpandang pulak Isteri dia dekat sebelah , Ya ALLAH ! memang betul , aku kenal makcik ni , walaupun aku pernah tengok gambar dia sekali je , aku dah cam :'] dia ibu kepada Ex aku , Ex yang aku tunggu dah 3 tahun ,
Ex yang aku CINTA + SAYANGhurm ! tengah buat kerja tu , aku asyik perhati je makcik tu , aku tunggu sampai dia habis makan..sambil tu aku bagitau AmyRuhana yang itu lah ibu Mr "F" , then AmyRuhana pulak yang over excited -,- pelik lah member aku ni :D then bila aku cakap aku nak tegur Ibu Mr "F" , sempat lagi dia kata macam ni , "betul ke weh tu mak dia ? takyah ar tegur , malu je kang kalau salah orang !" ..
hish ! aku cam lah muka ibu dia :'] kalau salah orang pun lantak ar ! aku nekad !
sekali aku tengok ibu dia dah habis makan , apa lagi , move on ! HEE' ...
mula-2 aku aku bagi salam , then aku salam tangan ibu dia...
dah berlaku lah perbualan antara aku dengan ibu dia .

Aku : "makcik ni ibu Firdaus ye ?" ,
Ibu : "iye , kawan dia ke ?"
Aku : (dalam hati : takkan lah nak cakap ExCouple pulak , hish , jangan-2).. "a'ah , kawan lama dia :)"

and blablablablabla , ada lagi kitorang borak , malas nak cerita lah kan :p
tetiba ibu dia call Mr "F" and suruh aku cakap dengan dia .. OH MEMANG TIDAK LAH ! sebab sebelum ni aku punya hebat berFIGHTING dengan anak dia -,-
lepas tu ibu dia suruh ambik no Mr "F" tu , aku ambik je lah ..ye laa , dah 2 tahun tak contact , sedih wo T_T then aku pun cakap lah aku nak sambung kerja balik , lepastu aku pun salam and cium pipi ibu dia..
Ya Allah , jujur aku bagitau , aku sebak gila time tu :'] and bila ibu dia nak balik dah , aku kejar ibu dia , sebab aku nak snap pic dengan ibu dia ;)
yeayyy , dapat pun snap pic dengan makcik ^^ (thanks AmyRuhana sebab tolong snap kan pic tu)


kerja pun dah habis , so masa untuk berehat dekat dewan lah kan ...rasa macam nak tidur je kat dewan tu , dah lah sejuk ~ then tengok-2 dah pukul 4.30 ? alamak ! MyBoo nak jumpa japgi ! apalagi , salam semua makcik-2 yang ada dekat khemah , and tak lupa salam dengan Pengantin ^^ then chaw gerak train Jelatek :D
seperti yang dijangka , mesti kena ada orang teman aku , sebab aku mana biasa keluar sorang -,- apetah lagi nak tunggu orang dekat train sorang-2 ? ehh memang tidak lah ~
nasib baik ada member KhairulFaizie teman aku time tu ^^ masa tu ada satu benda jadi , tapi secret ah taknak bagitau -,- last-2 orang yang teman aku pun dah blah , aku pun blah laa tunggu MyBoo yang lembab bebeno tu -,-

DAH 1 JAM ! campur dengan time aku tunggu dia memula tadi dah nak dekat 1jam setengah dia tak sampai lagi -,- aku rasa macam nak mengamok je time tu , nasib baik aku sabar lagi..
ye lah , dah lah aku tunggu berdiri (yang kau tak duduk kenapa pandai) , lepastu boleh pulak ada pakcik indon mengorat aku..
hish, dalam hati cakap "Cepat lah awak sampai sayang , kita dah nak terkucil ni :'/" ....
sekali ada mesej , "dah nak sampai" ...fhuh ! lega -,-


tunggu punya tunggu tak sampai jugak , eh aku belasah kang mamat ni~ sekali time tengah tengok pemandangan dekat luar , tetibe kena tepuk..HOI !
oo mak hang ! terkejut cheq nohh !(ce bayangkan muka terkejut aku -,-)
HAHA ! apa lagi , salam dia laa . then dia senyum dekat aku..aduhh , jatuh iman cheq tengok senyuman tak berapa ikhlas dia tu :*
comel gila babun lah...dah la dia pendek *ehh sorry tau sayang* , lepas tu muka dia senyummmm je ^^
borak-2 dengan dia kejap , then aku suruh dia pegang bunga telur yang aku bawak tu :D
haha ! kamu memang Boyfie terbaik sayang ! dah la berlambak ! hahaha , tapi awak diam je..awak tak banyak songeh pon ...(time tu aku teringat time aku date dengan Ex lama , kayy lupakan~)..
then naik train lagi pergi WWM ;) pergi sana dah blur dah -,-
ye lah , dah pukul 6.15 , nak buat apa ? tengok movie ? balik nanti mau kena katok dengan mama..then lepak dekat satu restoran tu..tak order pon , duduk je snap-2 pic , HEE' ! dalam 5 minit kitorang duduk . AmyRuhana mesej cakap nak balik dah..sebab kitorang janji nak balik sesama .hurm . terus gerak pergi train balik .time tengah jalan kan kan , kita nak cubit dia tau , lepas tu kan . tangan kita terkena jam dia yang keras macam batu dari kayangan tu -,-
mak aii ! sakit lah bie ! :'/ kelam kabut dia kejap :p haha , saja je sebenarnya :D
tapi serious sakit jugak laa , lepastu dia pegang tangan kita then dia usap-2 tempat sakit tu..aduh duhh , Boyfie siapa yang romantik sangat ni ^^ hikhik...
sempat lagi dia kata ,"mama ni garang sangat la"..kita senyum je :) then dah sampai train , dia taknak terserempak dengan AmyRuhana tau. (pelik lah korang ni)..lepas tu saya paksa dia jugak ! sekali diorang dah berdepan , AmyRuhana kata dekat dia , "Wehh Jokey ! kalau betul kau suka Aleen , aku nak kau jaga dia elok-2 , kalau tak aku pijak kau!" (ayat gangster je -,-) ..then Boo kita pun cakap LALALALALA~
haha , tergelak aku dekat situ !


lepas tu nak balik dah :'] kita hulur tangan then cakap dekat dia , "cepat salam kakak..hehe".
then dia salam , time dia nak cium tangan aku tu , aku pergi tarik tangan :DD
yeay yeay ! padan muka awak cium angin :p then kitorang gelak-2 , hahahaha .
lepastu dia salam and cium tangan aku bebetul , last sekali dia cakap I LOVE YOU :']
sempat lagi dia jerit , "jangan lupa Ferrero Rocher saye !"..hihi :p
dannnnnnnn , tamat lah satu pertemuan pada hari tu ;)


Panjang kan Entry aku ? HEHE ! padan muka , siapa suruh baca :p btw haritu memang aku happy gilo..
 dapat tolong Makcik masa kenduri kahwin dia ,dapat tengok AmyRuhana & KhairulFaizie happy sangat time tu (memang lah happy, dok sebuk dengan keluarga bakal mertua :D),
and last sekali mesti lah sebab dapat date dengan MyBoo :*
Ya Allah , Terima Kasih Ya Allah , kerana dah menggembirakan aku pada haritu..

and for you Bie , sorry okay ? 1st Date kita dapat jumpa sekejap sangat..tak sampai setengah jam pun..
and sorry lagi sekali sebab saya tak romantik / cantik / cun / macam Ex awak yang dulu..
kay saya tahu tu :'] tapi saya cuba buat yang terbaik untuk awak kay , awak tahu tu kan ? haritu saya happy sangat tau :*


Bie , Iloveyou untill my last breath
YOU ALL I HAVE :']

Wednesday, 8 February 2012

Terima Kasih Ya Allah ♥

Assalammualaikum my stalker xD

Wow ! pagi ni memang tersangat happy ! BECAUSE ? ya of course because My Boo laa :* act tadi malam kitorang merajuk sikit , hurm sebab aku -,- ye lah angin aku ni tak berapa betul lah ~ agak gila sikit :p but yang buat aku terharu , masa aku call ,  dia nak jugak cakap dengan aku walaupun time tu aku dah buat dia terasa hati -,- (asal dengan kau Aleen GILA !)  -,- kay time tu memang terharu  gila larh :'] lepas call tu aku text , dia tak reply..sah-2 tidur lah kan apa lagi -,- then biar je lah , then masa aku onl..aku tetibaaaaaaaaaaa je teringat dekat dia..aku tengok gambar dia..aku menangis (padan muka kau , tadi malam gelak macam orang gila sangat dengan member-2 , kan dah nangis) , aku nangis mengilai-2 , nasib baik mama tak bangun ketuk kepala aku (_ _!)

HEE ! aku rindu gila dekat dia..dengan perasaan yang membara (chewah ayat nak best je) aku pun call lah dia dengan menangis nya tu -,- lepas tu biasa lah orang tengah mamai tidur , kita nangis pun dia tak perasan -,- aku time tu fikir macam ni , "apa lahh aku nak cakap dekat dia ni , dah laa kejut dia tidur , then tak tau nak cakap apa..URGH ! come Aleen , fikir cepat !" (teruk kan AleenRukaawa?)
then tetiba otak aku dah berfungsi ! YEAH ! aku nak cakap I LOVE YOU dalam keadaan MENANGIS ^^
dan akhirrrr nyaaaaaaaaaaaaa aku berjaya ! tapi hampehhhhh sikit sebab Bie aku tak dengar aku cakap -,- dah lah lepas aku cakap I LOVE YOU tu aku terus letak then off phone~ (konon ingat lepas aku cakap tu dia text aku) huh ! perasan punya Aleen !

Bila pagi dia bangun nak solat , aku call dia ,and suruh dia call balik (sebab kredit aku ni memang cepat betul maxis telan)..then dia call...time tu gayut memang best laa , romantik je (Y) jujur aku bagitahu , aku memang cair kalau dia buat suara macam tu :* hewhew :p masa dia siap nak pergi sch , dia call aku...borak kejap..then lepas dia letak aku melompat-2 macam beruk matyeh -,- BECAUSE ? of course because My Boo laa :* (ulang balik ayat memula , hihi)...dan kitorng terus lah text sampai sekarang..sebab dia bawak phone pergi sch -,- nakal terlebih laa awak ni Bie :p aku happyyyyyyy sangat this time ;) walaupun ada orang tak suka aku dengan dia..aku try buat yang terbaik (Y) untuk dia and aku ;)
And for you Bie , Aleen nak bie tau yang Aleen mintak maaf sangat kalau Aleen selalu buat bie marah or apa-2 je lah .. Aleen ni kepala gila , mana perasan sikit :p ampun kan saya ye sayang :*


Bie , i'm really happy today , because of you ! and i hope forever happy with you ;) InsyaAllah..Amin ;)
MELOVESYOU , and always love you Muhammad

Terima Kasih Ya Allah :']

Ya Allah , i try to be strong :']

Assalammualaikum , Heyy my blog :']
Lama sudah aku tak buka kau kan ? rindu kau tersangat

Btw aku tengah sedih ni :'] aku harap kan si dia boleh bimbing aku , sebab dia pun dah janji...but tu semua harapan je kan ? Hakikatnya tak boleh jadi kenyataan pun...dia aku harap , tapi benda yang dia buat dulu MENGEJUT kan aku....
ya , aku tahu benda tu pun minggu lepas , then masa tu aku cuba relax..and aku berjaya :'] BUT NOW , benda tu datang balik kacau fikiran aku , memang sangat menyeksakan :'/ aku tak harap banyak , dia pun tahu aku macam mana .....dan aku pun kenal dia macam mana :']
 aku terima kekurangan dia :'] and aku harap dia pun sama
J



Bie , Iloveyousomuch