Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Thursday, 8 March 2012

Rambut ♥

Assalammualaikum Stalker 


Blog , kita tadi tetiba menjerit-2 and tarik-2 rambut kita macam orang gila ... sebab apa tau ? sebab rambut kita je -,- sebenarnya kita rinduuuuuuuuuuuuuuuu rambut kita yang dulu :'/



kita ni jenis yang suka rambut panjang , rambut kita dulu paras pinggang , 2 tahun sekali je baru potong .. kita and mama memang dah set setiap 2 tahun sekali and sehari sebelum birthday kita , mesti kena potong rambut ! sebab taknak kita jadi macam pontianak -,-




masa nak potong tu pun rasa nak menangis je :'/ tapi sabaq je la kan , mama punya kehendak , turut je lah selagi boleh turut ... huuuuu ... yang jadi mereng kita ni , sebab asyik rindu je rambut lama , tadi dah macam orang ada sakit mental je , tarik-2 rambut depan cermin and cakap "cheq nak rambut cheq yang duluuuuuuuuuuuuuu !" .. pagi pagi dah jadi GILAAAAA ! kenapa lah dengan kita ni -,- tapi bila kita fikir balik , nak mengamok buat apa .. time rambut kita fesyen macamni lah kita pergi jumpa dengan MyBoo kan ? hehe xP lagi pun rambut kan boleh panjang , apatah lagi rambut kita ni memang senang gila nak panjang ...

selalunya MyBoo lah yang tenangkan perasaan kita kalau kita tengah meroyan pasal rambut ni *hehe kantoi lah :P* ... nanti mesti MyBoo cakap , "alah sayang , rambut sekarang pun dah ok , sayang potong rambut macam mana pun bie tetap suka dengan rambut sayang" (okay agak terharu disitu) ...HEHE ! terima kasih lah banyak-2 dekat MyBoo coz sudi tenangkan penyakit meroyan saya ni x)



Akhir Kata - Kita tetap bersyukur apa yang Allah dah kurniakan pada kita ^^
Melovesyou "Mr Jokey" ♥


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Wednesday, 7 March 2012

Mimpi Mimpi Mimpi ~

Assalammualaikum Stalker

Blog , kita rasa kita memang tak boleh tidur lah .. sebab apa tau ? sebab SETIAP HARI kita mimpi pasal MyBoo ._. kita pun tak tau kita kena penyakit apa , asal tidur je mesti ada muka dia dalam mimpi tu.. malam tadi pun kita mimpi dia jugak..nak tau macam mana kita mimpi ? okay meh kita cerita :*

malam tadi time kita tidur kan , kita mimpi kita tengah dukung adik lelaki dia yang comel tu x) kita dukung ke hulu ke hilir , mana kita pergi kita mesti dukung je adik dia tu .. and adik dia pun nampak mesra gitu dengan kita , hehe .. MyBoo kita pulak time tu tengah tidur dekat depan tv rumah kita .. nyenyak je dia tidur .. rasa nak usap-2 je kepala dia xP tapi tak boleh laa kan sebab ada papa tengah betulkan lampu dekat situ -,- lepas tu yang kita ingat dalam mimpi tu , MyBoo dah bangun , and dah nak balik sebab nak maghrib dah ...
TU JE x)
*sebenarnya ada mimpi lagi tau , mimpi kena kejar and kena gigit dengan Anjing -,- tapi malas laa nak cerita , ngeri gila ._.


Akhir Kata - hehe , ntah hape hape je mimpi mimpi kita kan ? tapi memang best sebab merasa la jugak dukung adik dia walaupun dalam mimpi xD hehe !
 Iloveyou Muhammad 


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me