Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Wednesday, 7 March 2012

Mimpi Mimpi Mimpi ~

Assalammualaikum Stalker

Blog , kita rasa kita memang tak boleh tidur lah .. sebab apa tau ? sebab SETIAP HARI kita mimpi pasal MyBoo ._. kita pun tak tau kita kena penyakit apa , asal tidur je mesti ada muka dia dalam mimpi tu.. malam tadi pun kita mimpi dia jugak..nak tau macam mana kita mimpi ? okay meh kita cerita :*

malam tadi time kita tidur kan , kita mimpi kita tengah dukung adik lelaki dia yang comel tu x) kita dukung ke hulu ke hilir , mana kita pergi kita mesti dukung je adik dia tu .. and adik dia pun nampak mesra gitu dengan kita , hehe .. MyBoo kita pulak time tu tengah tidur dekat depan tv rumah kita .. nyenyak je dia tidur .. rasa nak usap-2 je kepala dia xP tapi tak boleh laa kan sebab ada papa tengah betulkan lampu dekat situ -,- lepas tu yang kita ingat dalam mimpi tu , MyBoo dah bangun , and dah nak balik sebab nak maghrib dah ...
TU JE x)
*sebenarnya ada mimpi lagi tau , mimpi kena kejar and kena gigit dengan Anjing -,- tapi malas laa nak cerita , ngeri gila ._.


Akhir Kata - hehe , ntah hape hape je mimpi mimpi kita kan ? tapi memang best sebab merasa la jugak dukung adik dia walaupun dalam mimpi xD hehe !
 Iloveyou Muhammad 


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

No comments:

Post a Comment