Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Tuesday, 31 May 2011

Alhamdulillah :)

ALHAMDULILLAH ! :)
blog aku da bole bukak :')
happy gila larh ! da lame x post bnde baru !
rindu-3 dekat blog neh !
:')

Sunday, 22 May 2011

KETARE X GENTLE ~~~

HAHA'
aku na gelak ag skali ~
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
weyh . slame neh kalau kaw xpuas aty , kaw mengadu kat aku an ?
tp nape skang x erk ?
sanggup kaw leave group tu kan ?
group yg aku wat KHAS tox 'adex badex' kite ~
SIAL mane yg hasot kaw neh ?
aku pelik , tp kan , aku x kesah da oh skang..
HAHA'
care kaw x gempak arh ,
ketare kaw nan balak kaw X GENTLE kan ?
HAHAHAHAHA~!
kecot cm SHIT !
laen kali cakap depan-2 ,
pangai cm HARAM larh !
xpe-2 , aku ingad ,
jangan HARAP larh aku na PUJUK kaw ag ~
dulu bole larh , skang g MAMPOS ~
fedap yg tramat sangad nan kaw skang ~
haih~~~

Friday, 20 May 2011

MAMA or KAWAN ?

haih~
kalau ikod topic kat atas turh , da sah lagi nyata aku pileh MAMA ~
coz dye larh insan yg paling aku sayang sangad kat dunia neh ~
aku sayang dye lebeh dari sape pown , n lebeh dari diri aku sendiri...
tp tu bukan benda yg aku na cite ,
tp pe yg aku na cite neh berkaitan member aku , (amyruhana)
aduh , amyruhana ajak aku pi W.W arini ,
n aku da bgtaw mama 2 mggu lebeh awal..
sblom neh mama angguk je bile aku tanye...
tp bile malam td aku tanye mama ag,
mama te , 'dex , xyah g larh , mama bole bagi dwit , tp mama risau larh ' 
(mama sebenarnye risau nan musim SIMBAH ASID skang )
aku pown dengan solehah nye (HAHA') , ikod larh kate-2 mama :p
then dalam kol 1pagi cm urh aku call larh si amyruhana neh , sebab na bgtaw awal-2 x jd ~
but phone dye off , aku da gelisah ,
cmne kalau dye taw xjd esok ? t dye te aku bgtaw last minute plark , aduhh ~
(HARINI)
aku wat selambe je larh ,
sebelom mama pegi keje, mama da pelok aku , n pesan ag ,
'adex xyah g taww , mama risau , nan musim ASID GILA neh ,
(aku tgok mate mama da merah ) '
aku pown jawap larh ,'ye ma , adex xgi , mama xyah risau'
hehe...
bile kol 8 pagi cm urh , amyruhana da bangon , dye mara-2 aku (bende aku da jangke)
dye bising-2 , memekak-2 ,
aku explain , dye xnak amek peduli ,
HAIH ~ berasap larh plark ann ?
yelarh , aku piker mama , aku xnak DERHAKA ,
aku ikod cakap mama ,
n kalau dye xnak amek pot , mmg aku bengang sangad ~
tp bile aku nan dye gadomolod~
aku texting dye pe sume  ,
dye panggil aku , (aku taw dye tension)
n mule larh gadomolod skali ag !
then aku dyam , dye powm dyam ,
aku tanye dye pasal duit pe sume , bru larh dye luah an pasaan dye at aku ~
rupenye dye pown xpuas aty nan BF dye , coz BF dye terlalu mendesak sangad na jumpe ,
hish ! naseb baek aku piker mak aku , kalau x , da kene maki da budax tu ~
mmg larh da banyak kali cancel na jumpe sebab aku ,
tp , xyah larh na mendesak sangad , dye xpham ke awek dye xde duit ?
seboleh-2 na jumpe gark~
haih~~~~~~~~`
n kalau ikod kan kali neh , kali ke bape tah aku PATUH arahan mak aku supaye JANGAN HANG !
so , kalau mama still na mara , mara larh maaa , adex xkesahhhh ~
sekian ~

p/s : to amyruhana , sorry weh , kali ke bape tah x jadi na jumpe achik , xpe-2 , nanti aku bg something at kaw yeah :)

Thursday, 19 May 2011

Bermuram DURJA ~

aduh , td okey jea ,
gelak-2 , sengal-2 , n mcm mcm larh ~
then skang , tibe-2 jea xde mood ?
ape aku da wat ?
aku juz x makan jea.....
ingad bru na wat alek sengal-2 cm td ,
tu pasal aku on9 alek ,
rupenye dye BADMOOD ,
aku xtaw ?
haih~
xpe larh kan . aku taw kaw busy ,
aku taw kaw penad ,
aku taw kaw tension..
aku paham kaw okey :)

Tuesday, 17 May 2011

Ya Allah :(

YaAllah~
ape yg da aku wat nehh ?!
:'(

Xnak gado da :)

ish , aku neh sebenanye bengang ,
sbab x dpat tunai an janji aku at dye...
sbab tu larh aku mengamok x tntu pasal..
hrmm...
aku malaz da na gado nan MEMBE baex aku sndwi...
aku xnak jd cm EX MEMBE ktewang urh...
aku tension gile bile dye tulis cm urh at blog..
haih~

p/s : mi , aku minx maaf okey ? skang neh , kite same same salah...
aku xna salah an kaw , aku xna salah an diri aku...
kaw bole salah an aku...tp sbenanye masalah tu punce dwi aku n kaw :)
kite membe kan ?
hope kaw ingad ayat neh ,
WEH , AKU CYANG KAW DOWH :)
loveyoudeqchu <3

banyak nye problem~

haih~
bnyak betol masalah ~
sorang-2 wat hal~
aku dala xde mood neh..
ditambah ag nan masalah-2 yg ado~
wat aku ase cm na kelar-2 je seko seko~
SABAR JE LARH~

Monday, 16 May 2011

ingad kan da okey :(

ish , ingad an da okey nan dear AZUAN aku neh ~
rupenye blom ag  :(
dye MERAJUK ~
sebab dye rase aku mara dye tadi :(
adeiiiyaii~
nape larh bie asek majok majok jea neh ?
xnak larh cm tu.~
mane ad mara bie tadi kan ?
xcakap pown na tinggal an bie ...
:'(

Suda Okey XD

haih~
da okey da nan DEQCHU SENGAL aku ..
& BF CAYANG aku :)
aku neh terlalu mudah memaaf kan orang kan ?
tp xpe larh , aku bukan na sangad tacing tacing...
xsangke , sayang gark dye at aku...
hoho~
sowy dax buchuk akak !
akak janji , pasneh , akak mesti BUAD lagi..
HAHA' :p



amek larh dye sbagai pengganti aku :'(

iskk iskk....
BF aku na tinggal kan aku..
dye na tinggal kan aku , sbab BUDAX tu lagi !
sume org mara aku sbab BUDAX tu !
xpe lha , bia aku bla , n amek lha budax tu sbagai pengganti aku~
aku rele....
sebab aku taw BUDAX tu baex , comel , cun , cantek ....
n BUDAX tu leh bahagia kan orang yg aku sayang...
xpe , aku rele undur diri okey ?
jangan larh pk sangad oh pasal aku...
aku neh bkan nye BERGUNE pown kan ?!
aku xlayak na sayang orang orang tu~
hanye BUDAX tu je yg layak..
aku bersyukur sangad dapat kenal BUDAX tu ...
xpe larh :'(

p/s : tox BUDAX tu , jage orang yg aku sayang tu elok elok taw ?
aku sayang dorang sangad sangad... mama n papa skang da bekap kaw taw..so jangan nakal nakal yeah ? dengar cakap dorang...n tolong jage kan my dear AZUAN MARS skali , aku sayang dye sangad sangad auu..xpe , aku rele lepas kan semua kat kaw...sebab aku ase malaz na idop :')


deqlong pown sayang deqchu :'(

DEQCHU :( ~
deqlong sayang DEQCHU tahu x ?!
kalau deqlong mara deqchu pown , sbab deqlong na yg terbaek tox deqchu :(
deqlong x kesah pasal abg , tp deqlong TERKILAN GILA bile deqchu sanggup BURUK kan deqlong :'(
da banyak kali deqchu wat cmneh...
deqchu maki maki deqlong , tp deqlong dyam jea..
deqlong sedeh deqchu...
sedeh GILA ~
nape deqchu xleh na paham deqlong ?
deqchu taw na mara deqlong jea..
ape deqlong wat sume x kena..
deqlong da cube bg yg terbaek tox deqchu...
tp nampak nye deqlong x berjaye kan ?
deqlong gagal didik deqchu...
DEQLONG MINX MAAF YE ?....
deqlong gagal bg kasih sayang yg cukop tox deqchu , sampai deqchu sanggup BURUK kan deqlong :'(
deqlong sedeh sangad~~~~~~


p/s : DEQLONG SAYANG KAMU LARH DEQCHU , DEQLONG XNAK KAMU MELALAK LAGI ~

MASA UNTUK TACINKKKK~

haih~
mase untuk aku tacing kejap dwi pada membe or adex adex aku...
aku tersangad larh TACING , KECIK ATY , KUSUT , BENGANG , SERABUT...
aku bace blog dye , aku ingad dye paham aku...
aku ingad dye hargai aku...
aku ingad dye CERITA pasal aku..
rupe nye x kan ?
aku neh perasan je larh~
aleen aleen, nape larh kaw neh perasan sangad ?
hrm...
aku btol btol x sangke , dye lebeh pk an orang laen dri aku ?
aku ingad dye sedeh kalau aku tinggal kan dye  ,
rupenye dye lagi sedeh kalau ORANG tu yg tinggal kan dye...
smpai aku pown dye x hirau kan ?
xpe larh , aku taw , aku neh bkan membe terbaek dye..
hrm...
dye asek pk an dye nye BF ,  dye kate at aku ,

*'weh aleen , kaw x ksian ke kat ACH** ? asek x jd je na jmpe' 


ye , mmg aku ksian , tapi sape plak na ksian kan aku ? aku xpnah pown jmpe or date nan BF aku ?
dye leh jmpe dye nye BF tiap ari ~ dye slalu jumpe BF dye at skola..
n dye na salah an aku sebab bape kali x jd jumpe ?
padahal slalu dorang date ....
haih~ kenape asek aku je kene ?
dala dex....kalau ini yg kaw kate membe....aku ase care kaw silap tox berkawan...

Sunday, 15 May 2011

windu dye oh ~

ish , windu gie oh at dye !
dala line cm XXX~
aku na IM nan dye pown xsnang..
eeii..
ase na saman jea !
huh !
dye plark aku tgok cm BZ jea ?
hrm , xpe lha ann ?
:(

Saturday, 14 May 2011

hehe..padan muke ! :p

hehe...
BF aku mara oh bile aku post something at blog psal dye :)
hehe..
padan muke dye , cte ag mcm mcm at aku...
hoho~ :p
hrm..
ksian dye td oh ,  kene tahan nan POLIS !
hoho , tu lha , knon na mura aty sangad anta mmbe blik...kan da kne tahan..haih~
nseb baex bkan dye yg bwak moto td...membe dye yg bwak..
hoho...dye te an , dye cuak gile mase kene tahan td ....hoho.
tergelak gelak aku td..
'naseb baex larh boyfriend baby neh x kene pakai cawat dok jail '.. hehe..
gile oh bie aku ! :p

x puas aty neh !

ish , xpuas aty neh piker sal BETINA BENGONG td !
ape MASALAH pompuan tu ?!
dulu dye gark yg CURANG nan BF aku turh ~
then skang dye menanges nanges na soh BF aku tu couple alek nan dye ?
eeii ! ape punya BETINA larh kaw neh ?!
wat malu kaum aku je oh !
kaw tu da ad balak kowd ?
jage balak kaw suda larh...
dulu mase BF aku sayang at kaw...
kaw wat HAL nan dye asal ?
skang kaw jangan na tunjuk kaw nye SS bole x ?
aduhh ! bengang larh !

haih~

aduh ~
td BF aku ad bg taw ,
yg EX dye kacau dye balik..
hrm , ape larh MASALAH sangad EX dye tu ?!
BF aku prnah te yg EX dye tu soh minx ptus nan aku...then couple nan dye alek....tapi BF aku xnak..
n skang EX dye tu wat hal lagi~
dye tulis at NOTE FB dye cmneh...

*AKU TAU WEI AKU TAK SEMPURNA UTK KAU .. TP NP KO TAK TGGLKAN AKU MSE AK BLOM MERASA CINTA KAU 2 ??? BLA KO DA BUAD AKU JATUH CINTA NAN KO .. KO TGGL KAN AK MCM 2 J .. SMPAI ATY KO BUAD AK CM NI P .B . B . SUMPAH WEI .. SYG AK CINTA AK HNYE UTK KO .. TP KO TAK PNAH PRCYE KN AK .. EEMM .. TP SKRG AK DPT TAU Y KO DA JMPE NAN POMPAN LEN .. Y BOLE JGN KO .. AK HRP KO BHGIA NAN AWEX BRU KO NI .. PBB .... BABY STILL SYG AT B !!!!


aduh ! neh aku PANAS neh kan ?!
da elok elok aku HAPPY nan BF aku , ad lak si JAHANAM na kacau ?
eeeii ! POMPUAN GATAL !

ish , bengong larh pale otak aku kalau pk sal kaw neh BETINA ....
haih~


dye mengade oh :)

hehe....
BF aku neh~~~
mengade ngade btol...
dye ingad td aku na MENGGATAL nan jantan laen oh :)
xde nye lhaaa~
aku sayang dye sowang je oh ! HAHA'
dye suke sangad kalau aku cakap aku sayang dye :)
aku pown same !
hehehe...
takod plak na IM nan laki laen oh~
coz dye da ag WARNING lha plark :)
na taw dye WARNING ape at aku ? hehe..

.*tak mao menggatal oke.. kalau babby menggatal bie pelangkong baby..

hehe...da kene WARNING , so takod lha plak kan kan ? hakhakhakhakhak..

Friday, 13 May 2011

Alhamdulillah :)

syukur , lpas aku jadi cm orang gile tadi~
dye on9 balik , dye mintak maaf ,
dye kate dye x dpat tido , sebab dye MENANGIS ~
aku terharu betol larh...
(dye cam taw taw jea aku pown nanges)..
hrm..
mule mule nye cm neh....
aku nah sedeh sedeh tadi..
tibe tibe aku dapat satu IM..............................


*baby !!
tolong maaf kan bie please,, sumpah bie cakap yang bie memang tak boleh nak tido langsung !! biler bie pikir balik ape yang bie taip tu memang bie terus menangis sampai la sekarang nie.. kalau baby nak sangat denda bie, denda je ape baby nak buat.. tapi satu bie baby tahu yang bie memang sedih giler sekarang nie :( :(...
..

huh , aku pown da xtaw na cakap pe da...(jadi owang bangang jap) ..
so dwi pada aku dyam cm tadi...aku cakap elok elok nan dye...
aku soh dye tengok blog aku...n dye te dye suke :)
dye bgtaw aku...dye TERSENYUM bile bace post aku yg NAMA ANAK ANAK KAMI :)
hee~ , aku bahagia bile dye da bole tox TERSENYUM :)

Syukur Alhamdulillah :)



ARGHH ! SILAP LAGI KEAA ?!

ouch !
nape dye selalu SILAP taip panggilan NAME aku ?
masuk neh da 2KALI dye panggil aku cm tu !
aku taw dye x sengaje ,
tp , aku da cakap sebelum dye tekan ENTER , check dulu..
aku xnak dye SILAP lagi~
ish , asek asek , aku kena panggil BABI jea nan dye !
sedeh oh ! :'(
hurm , xpe lha bie kan ? baby taww ,
n baby seda , bie x sengaje kan ?
tp bie , laen kali peka lha sayangss~
taw x , baby SAKED ATY GILA oh !
sedeh ape tah ag ~
hurm~
xpe lha , aku masih bole maaf an dye lagi kan ?
walau pon sbenanye aku xtaw lha na cite cmne ! :(




n td , dye hanta IM balik kat aku,,dye hanta cmneh...
*uch !!! sory sekali lagi !!! :(:(:(:(:(:( , sory sangat sayang <3<3 
baby !!
sorry !! sorry !! sorry !! sorry !!
baby.. takpe la kalau dah betul-2 marah sangat kat bie.. bie mintak maaf manyakk..
bie offline dulu..
byep :( .................
URGH ! nape aku x jawap IM dye td ?! (bodoh larh kaw aleen ! )
aku sayang dye sangad sangad oh ! aku da maaf kan dye larh ! cume aku jea yg gedik gedik na bia kan IM dye tadi ! aduhh ! skang dye da offline ! aku call phone dye , dye ltak , then dye off phone ! cmne neh ?! TENSION oh ! msty dye ingad aku BENCI dye kan ?
x sayang , baby x kan BENCI bie oh ! :'(
baby cume xnak bie ulang alek kesalahan tu wat kali  KE 3 !
isk  , suda nanges oh skang.......... :'(
aku BENCI lha idop cmneh ! :'(




:(

name anak anak wok ! ~ :D

hee~ , na cite pasal BIE aku lagi :)
malam neh ktewang gile gile sked !
hehe , na taw sbab ape ?
aku lha yg start dulu ,
mule mule aku tanye , name penoh si dia sape kan ? (walau pon da couple , aku juz tau name dye AZUAN je)
hehe..then dye bgtaw lha name penoh dye ~ (SECRET ARH)
tp aku terkejut ! name dye xde MUHAMMAD oh !
hrm , then dye bgtaw , name ayah dye ad MUHAMMAD ,
dye te , xpe xpe , kite wat selang seli ... nanti name ANAK kite , kite letak MUHAMMAD okey ???
aku da tergelak gelak da..hihihihihihi~
aku ckap , okey jea , then dye jawap 'kalau dapat anak perempuan x kan na letak MUHAMMAD jugak ?'
dalam aty aku ckap , sengal nye bie aku neh..
hoho~
then dri sejak tu larh aku nan dye tros mule kan TUGAS MENCARI NAME NAME BAYI !
hohoho~
aku cari kat GOOGLE , dye kat YAHOO :)
hehehehe..ktewang tros mencari dan mencari ,
sampai pening pale otak na gabung kan name name ANAK ktewang t...hakhakhak..
(sebab aku ckap aku na name anak sume huruf depan 'F' , hee~ )
then bile aku da surrender , n aku da bg satu name at dye...aku ckap aku na soh dye cri kan sndiri plark...
heee~
dannnn , dalam mase 10MINUTE cm tu...
dye da ad name name yg SESUAI tox ANAK ANAK KAMI :)
hehe...kowang na taw name pea yg dye pilih ?
hee...kali neh x nak secret secret da..na JUJUR  jea. :p
neh lha name yg dye pilih tox ANAK ANAK KAMI nanti :)
.




anak lelaki -Putra Fahmi Yazid / Putra Fahmi Reza

anak perempuan Puteri Farisha Ashikin Dania / Puteri Farisha Elyana Dania-

.
.
hehe , SWEET oh !. , aku suke name yg dye pilih :)
hehehe....comel comel name yg dye pilih....aku SUKA GILA!
hee , bie , thanx auu , walau pown pade pandangan org kite neh cam BERANGAN or GATAL .
baby x kesah langsungg oh , bia larh ape org na kate kan kan ? kite suke suke jea kan ?hee...
bie , ILOVEYOUDAMNSOMUCH BIE :) , iloveyou until my last breath :) <3 <3 <3.
.
.
.



.p/s : lupe lark na bgtaw kowang kan ,  yg dye na ANAK bape RAMAI nan aku ? hrm , dye te at aku tadi , yg dye na ANAK nan aku 12 ORANG ! (abes lha na cri ag NAME NAME ANAK KAMI
heee~ lanx lha bape orang...janji aku sayang dye sangad sangad oh ! :)

Thursday, 12 May 2011

haih~ , na TUNGGU jugak ! :'(

ish , dye mara at aku ke pasal semalam ?
dye juz xnak aku sedeh je , then dye MERAJUK?
aduhhh...aku xleh tol lha kalau laki majok majok nehh~
hrm...
kalau dye x majok ,nape dye x text aku ?
nape aku text dye x balas ?
dari malam td aku tunggu dye on9...
n sampai skang aku tunggu na  IM nan dye ~
tp dye x on9 pown~
aduhh , cube lha bgtaw nape dye cm neh erk ?~ :'(


p/s : nape majok bie ? bie x mau lha mara mara , haih~~~

Wednesday, 11 May 2011

jangan lha sedeh ! :(

aduh ,
si dia aku da SEDIH lha !
dye xnak aku sedih ,
tp dye yg sedih~
hoho~
jangan lha sedih ,
ye , baby x sedih da lha bie !
hrm ~
jangan risau lerw...~

sedeh :(

aku bosan lha ,
kat rumah asek kene MARAH jea ,
ape wat sume x kena , padahal aku ikod ape yg dorang suruh ~
haih~
stiap ari na bergadoh je an ?
hrm..
adex adex angkat plak sume da menyakit an aty..
MEMBER ?
aku pown da xtaw ape erti nye ...
haih~
serabut oh !
na makan pown xde selera...kalau x aku lha yg pling kuad makan..
skang ? da kurus kering da badan aku~
hrm~
bia lha aku bertahan wat mase skang ,
:'(

Tuesday, 10 May 2011

sayang dye oh ! :)

haih~~~
sayang dye gile gile oh !
xnak lha dye kene rampas ~
hoho~
dye ad wat stu lagu , tp lagu nye agak SENGAL sked larh kan ?
lagu nye cm neh~
.
.
sep sep sep.. tom tom tom...air pasang malam surot pukol lima.Farina Syuhada  bangun pagi siram pokok bunga,.,, pokok bunga melur tanam tepi pantai.. itik bertelur ayam menetas /// cik babe jatoh dalam parit, .. Aleen Rukawa ketawe jerit-2... naek kate api sampai Kuala Lumpur,,,, nampak 'Saya yang comeLL terjatoh dalam lumpur << pagi-2 sudah jadi sengal yang ter amat sangat..
.
best gile oh !!!
tergelak gelak aku bace bnde nehh !
haha..
bie , thanx au sbab wat baby happy jea ari ari..
:)
iloveyou lha :)  <3

Monday, 9 May 2011

hoho~ , ksian ksian~

hehe..
td malam on9 FB..
aku lawan POKER nan si dia..
haih~
mentang mentang dye pro kan ?
asek na majal aku jea..
hehehehe~
tp dye x cm tu lha !
kalau dye menang..
dye bg aku chip..
menang ag..bg ag...
haih~
ksian , kene share nan awex..
hoho..
now ksian dye..
da kalah bnyak..
hehehe...(sorry bie , tergelak plax.)
haih~
tros jd TENSION balak aku......

Cerita BIE Saia :)


9/5/11 , 2:56am. (semalam)
aku na cte psal BIE aku nehh...
ala , BIE yg aku syg gile gile tuu..~
hehehe..time neh aku IM nan dye..
kesah nye bermule cm neh~
.
aku ad tanye dye ,  
'bie , bie cbe cte alek cmne dri awal bie knal baby sampai bie minx couple nan baby'
then dye jwap..
okey , bie cite ~
.
1st bie.. IM dengan sorang minah nie..
dye yang add bie oke ..
kire tiptop jugak la minah tu..
lepas tu bie saje kacau sebab nak tengok mood dye macam mane..
bie cakap jangan sombong-2 oke-
minah tu cakap. i tak sombong la
2-3 bie IM dengan dye.. tengok mood dye oke je..
tanye single ke couple.. tup tupp minah tu on the spot cakap single..
so bie pikir ade chance la nak takle dye waktu tu..
mase tu bie memang ade hati jugak..
simpan punye simpan sampai dah tak tahan dah..
terpakse la luah kan jugak akhir nye
dupp dap dup dapp rase hati .. tak tahu la ape jawapan dye..
last-2 minah tu cakap oke.. but dye nak kat text not in IM .. pheww gementar jugak rase time tu..
ape yang buat hati nie happy giler babii.. minah tu replay YES I WILL
punye la happy hati nie rase sampai tertumbok laptop tu.. phewww naseb mase tu line clear sume familt dah tido..
kalau takk peras nonggeng beb..
7/5/2011 .. my favourite date..
sampai la sekarang nie..
still rase happy dan teross hapyy..
*TADDAAAA !! DAH ABES PON BERCERITE.. ^_^ AMACAM BROO.. LU PUAS HATI KE TAK??*
 .
hoho..suda abes , (sebenarnye ad lagi , tpi malaz na copy/paste~hehe)
hmm..iloveyou bie..baby sayang sangad sangad at bie..
baby xnak tinggal kan bie..
n baby x nak bie tinggal an baby auu ?
hee~
ingad ayat neh ye sayang :)
.
*I love you untill my last breath :')

Sunday, 8 May 2011

HAPPY MOTHER'S DAY ~

Happy Mother's Day MAMA !
adex sayang kan mama lebeh dri nyawe adex sndiri..!
time kaseh atas segale nye ma,
mama saba layan kerenah adex ,
mama tahan nan ape yg adex wat ,
mama tunai kan ape yg adex minx walau pown mahal ,
mama yg slalu teman adex shopping , nanges , gelak , gado , berebut laptop.. :')
mama yg slalu teman adex nanges kalau adex kena tinggal nan org yg adex syg ,
mama yg teman adex kalau adex nak g 'DATE' ..
n sampai skang , adex maseh TIDO nan mama !
adex akan ingad sume tu ma..
adex sayang mama SANGAD SANGAD !
if kalau mama g mane mane x bawak adex pown , adex nanges kan ?
very love you mom !
arap mama akan tros di sisi adex ,
dan arap Allah cabot NYAWA kite bersama....


                




p/s: to SENIYATI HASHIM , adex nak mama taw , kalau adex degil tu , tu makne nye adex SAYANG  MAMA !

Saturday, 7 May 2011

Tersangad HAPPY :)

7 MEI 2011 , 02:00 ~ 
aku HAPPY gile bile tarikh tu TERJADI..
hee~ . aku asek senyum jea...n bile bce mesej tu lagi , aku senyum lagi..
hee~ , kite suda kapel kan bie ? syg ? sengal ?  

KELAT ?


HOHO~ . syg kamu sorang jea skang bie~
x nak org laen..
xnak kamu MENGGATAL !
ingad pesan kite okey ?
X MOE NAKAL NAKAL TAW DEAR
huhu~
still remember your IM :)
jangan curang curang yeah ?
jangan jd cm my EX okey ?
bie da janji kan ?
hoho~
iloveyoudamnsomuch bie~

p/s:I love you untill my last breath my dear AZUAN :)

Tuesday, 3 May 2011

miss dye :((

adeiii~~
baru x msej bape hari , tapi suda windu glerw  B*** ?
aish ~
ape punye syg daa cm neh ?
hmm
ble mau topup neh ?
dala nak chat n wc at fb pown x bole..
ble aku on , dye off .
ble aku off , dye on ..
x ke BINGAI name nye tu ?
ish~~~

penad - 2 ~ :((

haih~
penad-2 ...
asek dok meng edit blog jea ~
sampai tdo pown x ?
dwi malam sampai ke pagi ?
argh !
nantox nye !
dala nah bengang neh !
aduhhh.
sabo je lerw...

DILEMA~~~

α∂ʋннн , втσℓ втσℓ ∂αℓαм ∂ιℓɛмα ℓнα ƨκαиɢ..
ρтσт κɛ ακʋ ωαт вɛи∂ɛ иɛн ?
α∂ʋн , ƨαρɛ ʏɢ ρтσт ακʋ 'яɛмσʌɛ' ?
втσℓ втσℓ тɛиƨισи !
иαитι ƨαℓα ωαт κɛρʋтʋƨαи , ακʋ ʝʋɢακκ ʏɢ κɛиα..
нαιн~~
тρ ϰρɛ ℓнα , ακʋ ϰκαи яɛмσʌɛ ,
ƨɛℓαɢι αρɛ ʏɢ ακʋ иακ , ακʋ ϰ∂αραт !
ℓαℓαℓαℓαℓαℓαℓα~

Sunday, 1 May 2011

penad dowh !

penad penad....
bru lek dwi kg nan dax bucuk aku n family ..
hehehe..
nak taip pown ase malas , so kalau nak tgok cte selanjut nye ,
anda bule pergi ke blog amy ruhana pule ye ? disitu segala gala nye ad ttg perjalanan ktewang.
.

http://daxcomotdaxtecik96.blogspot.com/2011/05/holiday-with-3rd-family.html

okep !
mauu tdo ! bye ! <3