Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Monday, 27 June 2011

Kita GILA SANGAT ~!

27/06/11 ~ 
tarikh yg aku suke nie aku kategori kan sebagai TARIKH GILA-2 ~!!!
yela , mane tak gile , start je pukol 12:00AM  27/06/11 ..
ktewang teros overnight ~
aku nan dye teros gayot sampai 4JAM + 2JAM ~
(pandai-2 la piker telinge aku pekak camne)
bile kredit low , ktewang sambung msej plak sampai pagi , then dye tertido~~~ (yang aku pulak berjage je)
tapi tak lame dye tido , dalam 2 jam je..

bile dye bangon je , pagi tu  ktewang on9 FB same-2 ...
IM lak , tapi kejap je , sebab BAPAK dye da MENGAMOK tak bagi on9 ~ :)
tapi tu la kan , aku dapat balak pon jenis degil , dye tetap na on9 gak bile BAPAK dye g keje ~
HAHA'

aku dapat on9 kejap je , tapi ktewang tetap mesej lagi  ~
ptg tu bile aku on9 balik , aku WC+IM nan dye :)
mase tu dye SENGAL !
muke dye da nantok sangat aku tengok mase tu , tapi dye leh lak pakai Cermin Mate , then cakap,
'ad gaye cam DJ tak sayang ?'
hehe , teros aku soh dye bukak cermin mate tu , then tido ~
dye leh lak menjawap ,"X NUX" !
HISH ~
bile dye da off na tido , aku pon bg la amyruhana on9 kejap..
then aku pon tertido ~
kejap je , dalam stengah jam je...

bile maghrib , aku mesej mal na kejot dye bangon ,tapi rupe nye dye da bangon , n dye te ..
"mal da bangon kol 7 td , mal ingat pesan aleen"
HAHA' , senyum la aku ~
bile malam lak , dye te dye ad tution ...
tapi dye bole lagi mesej aku...hehe ,layan je la...
then balik tution , aku msej dye , smpai la skang mase aku nah tulis entry neyh ~
ktewang teros msej , kadang-2 call... :)

dye suruh aku tido skang , tapi aku taknak ~
then dye teros marah ~
"KAU PEGI TIDO SKANG , JGN LA CM NIW !"
HAHA'  , aku tak takod mal ~

haih , tak sangke , satu hari suntuk aku nan dye luang an mase ~
call sampai berjam-2 la , mesej la , IM la , WC la ~
aku rase HAPPY gile la :)
walau pon dye kuat tacing ...
tapii , aku leyh ag pujuk dye kowd ? :)
n tox EKIMAL saya , saya na ucap kan time kaseh, sebab sanggup teman saye satu hari suntuk ~
sampai awak 'ponteng sekolah' ~
HEE~
sorry , sebab saye , awak serong ~
tapi pape pown , best gile satu hari dengan awak semalam n HARINI :)

HAPPY , SEDIH , TERKEJUT ~

HAHA'
27/06/11 Adelah tarikh yg cam BANGANG siked sejarah nye ~
mase tarikh tu ,dalam pukol 01:30AM or 02:00AM aku Sudah couple balik same EX aku dulu :)
EKIMAL ~ (aku panggil mal je)
couple , clash ~
then couple balik ? HAHA'
care dye na ayat aku , macam biase , AYAT LAMA ~ (ayat lame pown , aku leh cair gak)
care dye ngorat aku jadi pade malam tu ~



                                                              CITE NO 1
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


malam tu aku call dye , sbab ptg tu aku da bgtaw , malam aku na borak-2 nan dye..(sebab tension)
then malam tu bile aku borak nan dye..aku tak seda da nak smpai dekat 2JAM ktewang sembang...
then bile kredit aku dah habis , dye lak kate , turn dye lak na call aku..
bile dye call , ayat dye laen macam je..
SENGAL+BANGANG+BONGOK sume kuar ... ape masalah ntah ~
then dye te , na couple nan aku alek ~
aku da cam bingai-2 siked time tu ~
cam nak time taknak , nak time taknak ~
last aku time gak ~
yela , EX yang slalu bergayut nan aku an ?
HAHA'
agpon nampak dye da sudah bole DIPERCAYAI siked ~ (siked je)
sebab sanggup lak bg email FB n password bagai~
hehe....
tapi kan  , then bile da couple , jadi lak cite nye camneh ~    
                                          
         
                                                              CITE NO 2
                                       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bile aku nan dye da declare couple , n da banyak sangat MENCARUT , aku nan dye tukar la topik laen~
so ktewang cite lak sal hal ACHIK&AMY lak , sbab malam sebelum aku call mal , amyruhana ad bgtaw aku yg dye da BREAK nan achik , aku nan mal terkejut la jap , ktewang ad la na tlong siked ~
so aku usha la FB achik kejap ,
saje-2 je tngok dari mal nye FB...(sebab mase tu amyruhana&achik  BLOCK aku)
bile aku tngok Status RELATIONSHIP achik mase tu , suda MARRIED nan sorang dax neyh ~
haih ~ , kejap tol kaw dapat pengganti member aku ~
n tox amyruhana , sorry , aku takleh nak tolong kaw ~
:'(

                                   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

tu arh cite nye , tataw la ~ , dalam aku happy-2 sebab da couple lek nan mal , ad lak masalah ~
haih , patot nye aku nan mal takyah tolong , tapi ktewang ingat member je ,
tapi skang , takleh na watpe da an ? lantak la ~!
asal kan korang happy~ , SUDAH ~!

Wednesday, 22 June 2011

Jan , AKU RINDU KAW :'(

JAN ! aku rindu kaw , walau pon aku bru je bg beg kat kaw tadi ~
aku tak taw bile dpat jmpe kaw lagi ~
kaw da berubah skang jan , kaw da kamceng nan aku ,
tapi mase kaw da baek nan aku la , kaw kuar umah :'(
kaw da tak sayang aku ke ? tak sayang mama ? tak sayang FAMILY ?
kaw je PAKLAWAK kat umah neyh , takde kaw , sunyi idop aku ~
aku taw kaw saked kene bantai , saba je la jan :'(
harap kaw tak tinggal kan aku lame-2 dowh :(
kaw je abg kesayangan aku ! :'(



*special to my brother ~

I love very close to my brother, 

even though I have just met him, but I already miss near him, 
my beloved brother, I hope you don't go long..
because I need right brother like you....
:'(

Tabah kan la hati ku :'(

Ya Allah~
ape yg da jadi neyh ? 22,23JUNE ade la tarikh hari jadi anak buah aku (22JUNE) n akak aku (23JUNE)..
kegembiraan yg aku harap ~
tp ape yg blaku ? sebalik nye :'(
nape family aku dilanda masalah macam ni ? nape ?
kalau takde BETINA tu , aku tak hilang sorang abg :'(
aku sayang family aku larh !
huu ~!
BF aku pon wat hal , aku tak taw ape masalah dye :'(
da ar ! saked pale !

Saturday, 18 June 2011

KAWAN BARU SAYA :)

saya ade kawan baru ~
kite panggil deya ATOK je dah la ye ?
asal nye deya neyh member abg angkat saya ...
deya neyh umo nye *SECRETTT
orang nye HANDSOME :) (puji siked KAWAN)
baek , suke buat lawak...n suke bagi saya gelak :)
tadi malam mase pukol 3:10 AM 6/19/11...
saya dengan deya dah berjanji ,
nak jadi MEMBER BAEK , MEMBER RAPAT , MEMBER SUKA DAN DUKA :)
so secare tak langsung nye , saya dah dapat KAWAN BARU yg memahami saya  :)
thanks awok , sebab jadi KAWAN BAEK ite , jasa awok ite takkan penah lupe lah :)

                                                                           
                                                                          ATOK ! ^_^  

HAPPY FATHER'S DAY PAPA :'(

papa , adek na ucap kan HAPPY FATHER'S DAY kat papa~
tapi adek tak kesampaian na ucap dengan mulot adek kan ?
adek rasa macam tak boleh na wat..
kelu lidah adek na cakap macam tu kat papa...
adek sedih , tngok papa nanges ~
adek kecewa , bila papa dah mula marah-2 adek time adek kat umah...
sedang kan papa tak penah na cube paham adek ~
adek mintak maaf , adek hanye ucap kan dalam phone je , sedang kan mase tu papa kat sebelah adek..
adek kuar umah , adek nanges pa ~
tak sanggup na tngok muke papa lame-2 , adek takde duit na topup , adek usehe g cari ~
smata-2 na wish kat papa ~
takpe la pa , kalau papa na mara adek lagi pasneh..mara la..
tapi papa kena tau n ingat..
ADEK SAYANG PAPA SANGAT-2 !
harap papa tak lupe , anak kesayangan papa , n anak yg paling rapat nan papa...
ADEK LA ORANG NYE ! :'(



                                                    
ILOVEYOUDAD :)

Aku Sedih Larh KAWAN :'(

KAWAN KU ~
aku betol-2 tak sangke kaw maseh berperangai macam ni lagi :(
aku ingad kaw da berubah~
dan aku percaya kaw 100% ~!
tapi hari baru aku tau...depan aku jea kaw UBAH ~
belakang aku kaw mcm dulu jugak ~
SERIUS aku kecewa nan pangai kaw...
ini ke membe rapat aku dulu ?
Ya Allah ! aku terkejut gile bile aku bace bende tu tadi ~
air mate aku nak menitik , tp aku tahan~
ini ke yg aku dapat lepas ape yg aku da bagi n wat kat kaw ?
tak silap kan aku cakap ? kaw jangan selalu bercerita tentang tu , sebab nnti kaw akan buat jugak cmtu ~
tp betol , aku mmg tak caye kaw cite cmneh at 'membe' kaw yg laen..
aku betol-2 ingat kaw da berubah..aku betol-2 ingat kaw da tak ulang pangai lame kaw...
tp aku SILAP !
menanges aku mase tulis pasal neyh ~ (thanx blog , sanggup teman saye nanges)
mane kaw mase aku nanges ?
xpe larh KAWAN ~
aku ingat ape yg kaw wat..
aku ingat ape yg kite penah lalui sebelum neyh ~
aku akan ingat semua tu AMY RUHANA :'(



ye ! aku banyak salah nan kaw , tp blakang kaw , penah ke aku buruk kan kaw kat 'membe' laen ?
kaw yg MENGAJAR aku supaye jangan BERSUBAHAT ~!
tapi bile aku ikod ape yg kaw AJAR kan ~ , ape yg aku dapat ?
CACI MAKI KAW ?
skang bru aku taw kenape kaw BLOCK aku , kenape kaw taknak membe nan aku dah ~
tp SUMPAH KAWAN ! (jarang aku gune sumpah kalau tak penting)
kalau kaw call aku , n cite at aku pasal bende neyh , aku yakin gile bende neyh tak kan jadi ~
kaw baru dengar cite sebelah pihak , dan kaw teros percaye bulat-2...
kenape kaw percaye dye ? sedang kan membe rapat kaw bkan dye , tapi AKU ~
kaw lebeh rela dengar cakap musoh kaw dari dengar cakap MEMBER RAPAT kaw sendiri ?
sedeh aku dowh , tp takpe la kan ~
cume satu aku nak ingat kan kat kaw...
kaw bukan MEMBER RAPAT aku ag auu ?
so pasni takyah larh nak lepak cm biase~
sebab aku dah TAK BIASA~
okey AMY RUHANA ~
aku mintak maaf kalau entry neyh menyakit kan hati kaw~
kalau tak puas hati ape-2 , just comment jea ~
selamat tinggal BEKAS KAWAN ~!

Bosan la SAYA :'(

haih~
TITLE kat atas berkenaan tentang MAMA saya :(
saya tak paham la , kenape saya selalu sangat gadoh dengan dia~
pasal benda remeh temeh pun selalu bertekak ~
tapi yg paling saya terkilan , kenape dia selalu marah saya ?
salah saya je yg dia nampak~ 
selalu buat saya sakit hati~
padahal saya dok senyap je tak cari pasal~
Ya Allah~
kuat kan la diri saya , tabah kan la saya...
ADUHAIIIII~~~
(sakit nye hati bile piker balek ~!)

Friday, 17 June 2011

HAHA' , suda siap !

yeay !
blog suda 'okey siked' dari sebelum nye ! :)
suke-2 !

haih~ , na MENCAROT ke tak nak ?

Ya Allah ....
nape la nan pangai dye neh ?
nape nan dye tibe-2 ?
dye xnak aku MENCAROT ..
tp dye slalu bg aku MENCAROT nan pangai n tindakan dye...
aku betol-2 x paham la nan dye :'(
aku bkak FB aku , tibe-2 dye blok aku ? ini ke KAWAN ?
aku x paham , dye yg ajar aku sume tu , lepas tu mesti dye na salah an aku ~
tp xpe larh , dye nak wat pangai sangad an ?
xpe ....
GO ON LAH PUKIMAK !
AKU X HERAN !
BABI !

Thursday, 16 June 2011

Pelik =.=

CINTA LAMA BERPUTIK KEMBALI ?
(cantik ayat aku)
HAHA'
aku pun pening larh nan ayat tu.. (sebenanye geli au)
tp aku rase..bende tu dah jadi kat aku lerw ~
OH TIDAK ! (aleen , cube lupe kan kenangan lame okey ?)
aku xtaw larh ,
time aku tngah happy-2 nan SAYANGS aku neh la , bnyak betol COBAAN yg kene tempuh ~
ALAMAKK ?
boleh ke aku 'JALAN STREET' x pandang belakang lagi ?
uish ! minx-2 boleh larh !
:)

Friday, 10 June 2011

Lalalalalaaaa~

Nape aku tulis TITLE cm kat atas neh ?
pelik kan ?
tox pengetahuan kowang ~
ayat tu dulu paling wt aku BAHAGIA ~
sbab mule-2 aku yg slalu bg ayat tu kat 'si dia' :(
ayat tu slalu sangad wat aku GELAK SAKAN :(
ayat tu slalu bg aku HAPPY ~
now ape yg aku dpat dri ayat tu ?
MENANGES ?
yeah , itu yg aku dapat dri ayat yg selalu wat aku BAHAGIA , GELAK SAKAN & HAPPY tu ~
best kan ? mule-2 ok...last-2 ? K.O ?
YaAllah~
nape leh jd cmneh ?
bnyak sangad salah paham kan ?
aku minx sangad ktewang leh jadi cm dulu alek :')
<3

Tuesday, 7 June 2011

TIDAK !!!!

YA ALLAH YA RABBI !
saked nye GIGI aku !!!


(na g clinic takod )
:'(

Friday, 3 June 2011

URGH !

skang aku ad 3 masalah ~
masalah yg owang xbape na terkejud sangad la kalau taw pown ~
haihh ~
ksian at aku ~
saked otak !
asek kene game je !
ADOI ~

Thursday, 2 June 2011

okey...aku cube tox RELAX ~

haih ~
awk-2 , nape awk x nak cakap nan saye malam smalam ?
awk taw x saye kene dengar suare awk dulu sebelum saye tido ?
bile saye dengar suare laki laen awk mara saye :'(
tp awk sndiri yg xnak borak nan saye..
saye ingad lagi mase saye call awk...
awk cakap awk tngah bace mastika..
then awk mara saye..
awk pas nset awk at membe awk kan ?
awk x nak cakap nan saye kan ?
awk taw x saye da wat supersaver 1jam tox kite borak-2 sbelum saye tido ?
tp macam-2 alasan awk bg at saye ...
'papa rock kat depan la,
'awk na tido la,
'awk tngah makan la......
mane satu alasan yg awk pakai ?
mane satu yg awk wat ?
awk betol-2 wat saye rase tercabar la ~
hrm ~
laen kali kalau awk xnak layan saye borak , jujur je...
jangan na bg alasan ~
tngok , awk tacing nan saye..
smpai 2 ari kite x mesej ............
ptot nye saye yg kene tacing nan awk...
xpe larh awk ~~~
:'(

aku da x paham ~

ish ...
aku da xpaham la nan dye skang...
xkan tiap ari na gado ?
bile tiap kali gado je...
xmsej 2 ari...
slalu sangad cm tu...
ape masalah sebenanye erk ?
amyruhana pown x suke aku couple nan dye ~
tp aku x kan tinggal kan dye larh...
saba je larh wat mase skang..
dye kan BUSY ~
:'(

MAL GILA ! ;p

haha , td malam aku dok borak-2 jea nan mal~
msok neh da 2 malam berturut-2 aku borak nan dye~
hee~
and da terlalu  bnyak sangad carut-2 natang harun ~
aku pown cakap , mal , nantox lerw..
then dye pown te..
msej la ~
n bile mesej lark..
gile dye da msok tahap 3~
so aku pown layan je larh ~~~~~~~~~~~
dye anta cmneh ~


*haha' , na taw smthng ta ?
sbnr nye..mal nuk ckp...mal sayang kn aleen lgy..tpy...malu...
haha..n mal terckp...'alenn pendek lak..
haha'~
msty aleen ta caye kan bile mal ckp cmtu ?
mal na bgtaw aleen , mal sayang alen lgy.. walau pn mal da taken...aty mal ttap kat aleen lgy...
huybye..nyte..

HAHA'
padan muko ekau mal ! kono kan den lagi ! :p


p/s :: sememang nye aku xkan pnah caye ape yg dye cakap ~