Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Thursday, 8 March 2012

Rambut ♥

Assalammualaikum Stalker 


Blog , kita tadi tetiba menjerit-2 and tarik-2 rambut kita macam orang gila ... sebab apa tau ? sebab rambut kita je -,- sebenarnya kita rinduuuuuuuuuuuuuuuu rambut kita yang dulu :'/



kita ni jenis yang suka rambut panjang , rambut kita dulu paras pinggang , 2 tahun sekali je baru potong .. kita and mama memang dah set setiap 2 tahun sekali and sehari sebelum birthday kita , mesti kena potong rambut ! sebab taknak kita jadi macam pontianak -,-




masa nak potong tu pun rasa nak menangis je :'/ tapi sabaq je la kan , mama punya kehendak , turut je lah selagi boleh turut ... huuuuu ... yang jadi mereng kita ni , sebab asyik rindu je rambut lama , tadi dah macam orang ada sakit mental je , tarik-2 rambut depan cermin and cakap "cheq nak rambut cheq yang duluuuuuuuuuuuuuu !" .. pagi pagi dah jadi GILAAAAA ! kenapa lah dengan kita ni -,- tapi bila kita fikir balik , nak mengamok buat apa .. time rambut kita fesyen macamni lah kita pergi jumpa dengan MyBoo kan ? hehe xP lagi pun rambut kan boleh panjang , apatah lagi rambut kita ni memang senang gila nak panjang ...

selalunya MyBoo lah yang tenangkan perasaan kita kalau kita tengah meroyan pasal rambut ni *hehe kantoi lah :P* ... nanti mesti MyBoo cakap , "alah sayang , rambut sekarang pun dah ok , sayang potong rambut macam mana pun bie tetap suka dengan rambut sayang" (okay agak terharu disitu) ...HEHE ! terima kasih lah banyak-2 dekat MyBoo coz sudi tenangkan penyakit meroyan saya ni x)



Akhir Kata - Kita tetap bersyukur apa yang Allah dah kurniakan pada kita ^^
Melovesyou "Mr Jokey" ♥


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

No comments:

Post a Comment