Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Tuesday, 28 February 2012

Budak Comel ♥

Assalammualaikum Stalker





Heyy blog :'] lama tak bukak awak kan ? HEE'~
btw kita nak cerita pasal Budak Comel sorang ni , ala yang gambar dia dekat atas ni lerw ? dia bakal Adik Ipar kita lah xD haha ! berangan je tahu kita ni .. Dia adik MyBoo lah :] nama dia Luqman Hakim ..
kita geram gila kot dekat adik-2 dia , sebab semua comel and cantik belaka , fhuh !  serious tak tipu .. baru-2 ni MyBoo ada tag dekat kita satu gambar adik lelaki dia , then bila kita tengok je gambar tu , mata kita terus tak berkelip , sebab ? sebab adik dia lagi handsome+comel dari abang dia xP serious ! dalam hati kita terus kata "comel nye lahai budak ni :*"..  sebenarnya dia tag 2 gambar time tu , satu lagi gambar adik perempuan dia yang bongsu , lagi jambu kot muka adik dia yang bongsu tu :* cuma gambar tu blur sikit so malas lah masuk blog -,-

bercerita pasal si Luqman Hakim budak comel ni , dia ada satu fobia tau , fobia yang menjadikan ia satu point untuk MyBoo kita takut-2 kan si Luqman ni ... Luqman ni pantang sebut pasal SUNAT , nanti dia jadi takut then lari and cakap  "taknak la (dengan suara comel dia tu)".. HEHE !
comel je kan ? macam abanglong dia  *MyBoo kita laa siapa lagi* hehe xD kalau tengah gayut kan , MyBoo selalu laa mengusik dia .. contoh kalau masa kitorang tengah-2 cakap tu and then Luqman lalu , mesti MyBoo cakap "Luqmannnnnnnn , sunat nak ? potong Luqman punya *sensor*)" , haha , kita gelak-2 je dengan MyBoo , memang time tu kelakar gila xD
 tapi semua adik-2 dia memang comel-2 !  geram kita macam nak cium-2 je .. hewhew :p hope nanti bila kita nak keluar dengan MyBoo ,  dia bawak lah si Luqman yang Handsome+Comel ni , Amin .


Akhir Kata - And for you MyBoo , don't worry lah , bagi saya awak tetap yang tercomel terhandsome tau tau :* jangan jealous lagi tau ? jangan bantai si Luqman tu pulak tau xD 
AlwaysLovesYou Muhammad

No comments:

Post a Comment