Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Tuesday, 21 February 2012

Mimpi MyBoo ♥

Assalammualaikum Stalker

Semalam kan , kita mimpi pasal Boyfie kita laa :'] mimpi tu sweetttttt gilo ! tapi ending mimpi tu buat kita menangis .. huh . nak tau mimpi tu macam mana ? okay kita cerita erk .

Mimpi tu memula kita keluar dengan MyBoo , jalan-2 ,  pergi makan , tengok wayang , lalu karaoke *lalu je tau sebab tahu suara tak sedap , HAHA* , and memacam lagi lah , sebab kita tak ingat sangat pasal mimpi tu :D kayy pelupa -,- masa tengah makan tu , ada makcik kita tengah borak sama , and makcik cakap MyBoo comel ^^ agak bangga disitu .. huahua ! .. lepas tu tetibe MyBoo kiss pipi kita , kita terkejut and terus cakap " awak dah kenapa bie ?" , lepas tu dia jawap "bukan selalu kan sayang ^^" .. selamba kan dia ? padahal realiti dia ni dah laa pemalu :p hihi ..okay lepas dah jalan-2 tu semua kan , kita nak balik lah .. tengah-2 tunggu train , tetiba MyBoo penampar kita :'/ macam takda sebab tau ? lepas tu kita menangis lah..and terus terjaga ... haihh , sedar-2 je air mata dah meleleh dah dekat pipi .. huuu ! lepas kita mimpi tu kan , kita mengadu dekat dia tau malam tu..lepas tu dia kata "InsyaAllah semua yang sayang mimpi tu akan jadi kenyataan , kecuali part bie tampar sayang..tu takkan pernah jadi" .. hihi , terus kita senyum balik , ily lah bie :* (tapi part awak peluk saya tu , saya taknak terjadi , kalau jadi saya kick awak !) .. hihi , kita kalau dah mengadu dekat dia , memang automatik perangai kasar kita hilang and terus jadi manja .. tak tau lah , maybe sebab dia pun buat suara ala-2 menggedik gitu kottt ? :p ehehehe sorry sayang kita gurau je :*


Akhir Kata - tadi malam memang Feeling sangat-2 mengadu dekat awak .. macam-2 kan saya mengadu ? sakit kaki lah , mimpi menangis- lah , apa lah , itu lah .. hihi sorry tau kalau kita asyik membebel je ;) tapi memang awak betul-2 buat kita rasa bahagia je gayut dengan awak tadi malam .. ye lah bukan senang nak call and borak-2 dengan awak  , dapat cakap kejap pun jadi lah kan sayang ? Terima Kasih banyak-2 buat kita gelak dalam keadaan sakit-2 malam tadi .. saya hargai sangat-2 .. kayy nah hadiah Muahhh Muahh :*
Mealwaysloveyou Muhammad

No comments:

Post a Comment