Pembaca Setia ♥

Gomenasai Anime Smiley

Saturday, 7 April 2012

Rindu Eva ♥

Assalammualaikum






Tadi malam kan, kita mesej dengan member baik kita, Eva :') Nama penuh dia Eva Natasha Ariayana Kita baru je dapat number dia, kita pun tak sangka dia nak bagi number dia dekat kita.. kita ingatkan dia marah kita lagi -,-
Banyak benda kitorang mesej malam tadi, dia kata dia kalah pertandingan Pidato, tu lah, ni lah.. Kesian beliau :p Haritu masa dia call, dia yang bagi semangat dekat kita (sebab time tu kita nak mintak "B" dengan MyBoo) Kalau kau ada sebelah aku, mesti kau lempang lempang aku kan va :')

Now dia dekat Terengganu, dia belajar dekat sana..sebab dia kata dekat KL takboleh focus kalau belajar..(YEKE?) -,- yelah kot? Budak pandai kan :D Dah abaikan soal tu, sekarang kita nak cerita yang kita rinduuuuuu dia..
Serious, rindu dia sangat! Urghh! Tahun lepas dia selalu tidur rumah kita, tidur bilik kita yang bersepah dengan baju tu :D Dia selalu test baju kita (Kau dahlah gemok! Habis baju seluar aku dah longgar!) HEHE!
selalu dia masak maggi sorang sorang dekat dapur (Kita duk tengok tv, hihi :P) Kita ingat lagi, time dia masak maggi goreng, maggi dia kering and garam tak hancur..GILA TAK SEDAP! tapi makan habis jugak :P HAHA!

Lepastu, kitorang selalu bergosip malam malam, adaaaa je benda kitorang nak bergosip.. pasal tu lah, pasal ni lah..blablablabla..~ Tapi serious BEST! Sebab Eva jenis yang akan focus kalau orang tengah bercerita, dia bagi perhatian betul (Tapi kekadang dia ada jugak buat muka simpsons -,-) Hehe :D Lepas tu kalau malam malam kitorang tak tidur, nanti papa bawak pergi minum dekat mapley.. And setiap malam dia onl, webcam dengan ex dia :) Lepas tu kalau kita menangis sebab rindu someone ke, mesti dia peluk kita and tenangkan kita.. Dia sedaya upaya bagi kita semangat.. dia tenangkan kita sampai kita tertidur :') Ya Allah, best nya masa tu..~
Bulan may ni Eva kata dia nak balik KL, Ya Allah, kita happy betul! Boleh lah hang dengan Si Pereka Fesyen tu (Eva bagus kalau pasal pakaian) -,- Haha! rindu dia rindu dia!



Akhir Kata - Evaaaaa! Aku rindu kau! Tadi malam masa mesej, kau cakap yang kau benci and dah takboleh percayakan member kita yang lagi sorang tu kan? Hmm, sabar lah va, dia tetap KAWAN kita jugak :')
Melovesyou Muhammad+Eva Natasha


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

No comments:

Post a Comment